مشاوره حقوقی رایگان - نزاشتن گرفتن حیوان خانگی مادرم

سلام خسته نباشید
من علاقه بسیار زیادی به گربه دارم
و تصمیم گرفته بودم که یه گربه برای خودم داشته باشم و ازش لذت ببرم
وقتی این موضوع رو با پدر و مادرم درمیون گزاشتم پدرم هیچ مخالفتی نکرد اما مادرم کمی مخالفت کرد.
مادر بسیار بسیار به تمیزی احمیت میدهد
و مشکل مادرم با گربه این است که وقتی گربه دستشویی میکند او فکر میکند گربه کثیف است و باید پشت گربه را که از انجا ادرار و مدفوع میکند را بشوییم
به این دلیل با گربه مخالف است
لطفا لطفا به من بگید من چیکار کنم که مادرم رو راضی کنم تا مشکلی با گربه نداشته باشد ممنون

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

مخاطب محترم ضاهرا شما به فلسفه تاسيس و وجودى اين سايت اشنا نيستين و به كار وكلا نيز اشنايى ندارين وكلا مشاوره حقوقى ميدهند نه اينكه بخواهند اولياء شما را راضى كنند براى نگهدارى حيوانات خانگى لطفا شان سايت و وكلا را در نظر بگيريد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

‌سوال شما حقوقی نیست و قانونا کاری نمیتوانید بکنید!