مشاوره حقوقی رایگان - طلب خسارت وارد شده

با سلام بنده صاحب یکدستگاه سمند تاکسی بین شهری میباشم که تنها راه درآمد برای امرار و معاش زندگی زن و بچه هام بود. عرض شود سال 96 یک فقره چک به مبلغ 18 میلیون تومن بابت ضمانت برای یکی از اقوام که بدهکار شخصی بود در یکی از شعب دادگستری گذاشتم که قرار شد ماهیانه طی چند قسط بدهی رو پرداخت کنیم که 16 میلیون از مبلغ بدهی رو طی چند ماه به حساب دادگستری پرداخت کردم و فیشهارو ضمینه پرونده کردم.یعداز این که این مبلغ رو دریافت کرده قاضی چک رو به طرف ما داده و اون هم رفته چک رو برگشت داده و حکم توقیف اموال منو گرفته بود که سمند تاکسی منو سال 96 توقیف کردند و الان نزدیک به سه سال است که خودروی بنده توقیف شده و طرف هم نمیاد رضایت بده که رفع توقیف رو از دادگاه بگیریم .تا این که به دیوان عالی کشور رفتم و شکایت کردم الان برگه رفع توقیف ماشین رو گرفتم گفتم ببینم حکمی وجود داره که خودرویی منبه درآمد خانواده ای باشه اون رو توقیف کنند؟ الان من شکایت کنم میتونم خسارت وارد شده رو از طرف بگیرم یا نه؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید زودتر نسبت به رفع توقیف باتوجه به مستثنیات دین میکردید.بله خسارت ازکارافتادگی و
....