مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی

با سلام حدود سه سال در شرکتی مشغول به کار بودم، شش ماه اخر فعالیتم در شرکت مذکور، از من درخواست کردند که مدرک تحصیلیم رو در ازای افزایش حقوق به میزان سه میلیون تومان روی دریافتی سالانه جهت رتبه بندی در اختیارشون بگذارم. بعد از مدتی من از شرکت خارج شدم، اون افزایش حقوق در تسویه حساب من منظور نشد و بعد از یکسال کماکان مدرک تحصیلی من آزاد نشده، سوال اینجانب این هست که من به چه نحوی میتونم از این شرکت شکایت کنم و برای شکایت باید به کجا مراجعه کنم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بااظهارنامه تقاضای استردادمدرک داشته باشید،اگربه شمانداده اندازطریق دادگاه اقدام نمایید.موفق باشید