مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مشاعات ساختمان

با سلام
اینجانب در اپارتمانی زندگی میکنم که با قطعی مکرر اب مواجه هستیم
خواستم بدونم که ایا امکانش هست در پشت بام اپارتمان برای واحد خودم ، تانکر اب مستقل بگذارم؟؟؟
چون یکی از همسایگان میگه که شما حق ندارید در پشت بام تانکر اب مستقل قرار دهید و این کار منع قانونی دارد
ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید که ایا اینکار منع قانونی دارد یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

پشت بام‌ جژء مشاعات‌ محسوب می شود و به جهت ضرورت‌ و دفع مشکل امکان‌ استقرار منبع مناسب وجود دارد.نهایتا ایشان‌ می تواند اعتراض کند و دادگاه تصمیم‌ میگیرد