مشاوره حقوقی رایگان - گوشی موبایل سرقتی

باسلام بنده پس از ثبت نام در سایت ردیابی گوشی سرقتی، جواب مثبت به همراه کد پیگیری دریافت کردم، اکنون برای پیگیری قضایی و گرفتن گوشی چه اقدامی لازم است؟ آیا در هر شهری امکان پیگیری رادارم یاخیر؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

بایستی به دادسرا شکوائیه‌ بدید و در شهر محل سکونت‌ خودتون‌ اقدام‌ و محل سرقت‌ رو همون‌ شهر ذکر کنید.چنانچه‌ گوشی در شهر دیگری ردیابی شده باشد به دادسرای آن‌ شهر نیابت‌ ارسال می شود که متهم‌ احتمالی دعوت‌ یا جلب شود