مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رفع توقیف خودرو

با سلام ، ماشین من دیشب بخاطر یه فقره چک 39 میلیون تومنی توقیف شده و طرف از من هزینه و مخارج دادرسی رو میخواد که روی هم 50 تومن میشه و رضایت نمیده ایا من میتونم 39 تومن رو به حساب دادگاه واریز کنم و رفع توقیف ماشینمو از دادگاه بخوام؟ یا باید پنجاه تومن بریزم؟ چون میخوام شنبه ماشینمو ازاد کنم

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

بله شما می توانید معادل مبلغ تامین خواسته مبلغ به حساب دادگستری واریز نمایید واز خودرو رفع توقیف نمایید

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

اگه تامین‌ خواسته گرفته باشه امکان پذیره