مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل سکه به ریال

یک قاضی سکه را تبدیل به ریال کرده در صورتی که نه من خواستم نه دوقاضی که حکم صادر کرده اینکارو کرده ولی قاضی اجرای احکام این کارو کرده حال هیچ جوابی به من نمیدن چرا سکه به ریال تبدیل شده فقط میگویید من زرگر نیستم که بخوام سکه بگیرم و فیش پرت می کنه به صورت ادم میگویید خودم حکم میدم خودم اجرا میکنم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با وکیل مشورت کنید تا اگر قانونی است توجیهتان کند و اگر قانونی نیست راهکار نشانتان دهد با قاضی باید با زبان قانون صحبت کرد موفق باشید