مشاوره حقوقی رایگان - حمل بار با آسانسور

در یک ساختمان 12 واحدی یکی از واحدها با آسانسور مرتبا بار حمل میکنند و آسانسور را کثیف میکنند و دیگر همسایگان از این بابت ناراضی هستند و هرچه مدیر ساختمان به انها تذکر میدهد فایده ای ندارد واحد ذکر شده متاسفانه نه در پرداخت هزینه شارژ مشارکت دارد و نه قوانین ساختمان را رعایت میکنند به همین دلیل با مدیر ساختمان وارد جر و بحث شدید و درگیری جزئی شده اند و واحد مذکور میخواهد از مدیر ساختمان در دادسرا شکایت کند میخواهم بدانم باتوجه به اینکه 11واحد دیگر از رفتار انها خسته شده اند و از مدیر ساختمان حمایت میکنند در دادسرا رای به کدام طرف داده میشود و حق با چه کسی است؟ با توجه به اینکه این واحد به شددددت بی انضباط و خودرای هستند و به حقوق دیگر افراد ساکن در این مجتمع احترام نمیگذارند.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام مدیر ساختمان می تواند به نمایندگی از اعضا و مالکین شکایت مزاحمت علیه شخص مذکور مطرح نمایند البته این امر مستلزم این است که با تشکیل مجمع عمومی مصوبه‌ای در خصوص ممنوعیت حمل بار با آسانسور تصویب و به امضای کلیه مالکین آن مجتمع برسد همچنین اگر خسارتی به اسانسور وارد گردیده مطالبه نماید