مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

باعرض سلام و خسته نباشید؛
بنده پدر پیری دارم که راننده وانت میباشد و از این طریق امرار معاش میکند
پدرم وانت خود را برای لحظاتی به آشنایش قرض میدهد و وی با یک سمند سورن تصادف میکند
افسر راهنمایی رانندگی وانت را مقصر میداند
در اینجا مشخص میشود که آشنا پدرم اصلا گواهینامه ندارد و این مورد را افسر در گزارشش قید میکند
حال صاحب سمند بابت خسارت و افت قیمت اتومبیلش میخاهد شکایت کند
در اینجا آشنا پدرم منکره قضیه شده و زیر بار افت قیمت نمیرود، صاحب سمند بعد از متوجه شدن این مطلب میخاهد از پدرم شکایت کند،
حال سرانجام کار چه میشود؟
پدرم بسیار ناراحت است و مدام خود را سرزنش میکند،
از شما سپاسگزار میشم که اگر نظر و یا راحلی دارید بنده را راهنمایی بفرمایید،
با تشکر فراوان؛

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام . راننده غیرمقصر ازبیمه پدر,خسارات وارده را بگیرد. درخصوص افت قیمت,راتنده مذکورباید علیه مقصراقدام کند نه پدرشما .ودادخوست علیه پدرتان رد می گردد.