مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کشاورزی

با سلام
یه قراردادی با دوستم بستم برای دو هکتار زمین کشاورزی گندم حالا موقع برداشت هست یه قرارداد دیگه برای 3هکتار که 5 ساله هست و من قراره در عوض کرایه 5 ساله هزینه آبیاری بارانیش رو اجرا کنم ... من فعلا برای ابیاری بارانی 3و نیم میلیون هزینه کردم باقی هزینه قرض هست و ماباقی هزینه هم دوستم هزینه کرده تا من پول وامم بیاد و بهش بدمش..
حالا اختلاف افتاده بینمون و میگه شراکتمون تمام ... و میگه هزینه ای که کردی تا حالا بهت میدمش ... در صورتیکه 1 ماه دیگه برداشت لوبیا هست و من کلی زحمت کشیدم ..
حالا به نظرتون بنده باید چیکار کنم .. البته این احتمال هست که گندم رو بدون خبر من برداشت کنه ...

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام اگر شما قرارداد مکتوب مشارکت منعقد کرده اید هیچ یک از طرفین نمی تواند بدون رضایت دیگری قرارداد مشارکت را بر هم بزند اما اگر قرارداد شما شفاهی می باشد نیاز به اثبات شراکت نامه دارید