مشاوره حقوقی رایگان - شراکت کاری

سلام. منو بردارم دوسال پیش با هم تولیدی کفش زدیم تو این دو سال هر روز سر چیزای بی مورد دعوامون میشه این شراکت داره هممونو اذیت میکنه قرارداد کاری هم بینمون نیست نوشته نشده. الان من میخوام جدا شم داداشم شر کرده تو این جا هیچی نداری تو شریک من نیستی همش واسه منه. میشه شکایت کرد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیاز به اثبات شراکت است که کار تخصصی است و کار شما نیست اگر وکیل نداشته باشید وکیل متخصص کاری نمی‌توانید کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه انحلال شراکت را اعلام کنید و درخواست مطالبه سهم الشرکه و سود ایام شراکت را مطالبه کنید
اگر همکاری نکرد می توانید دادخواست بدهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با ارسال اظهارنامه ای تسویه سهم الشرکه را مطالبه نمایید ، در صورت عدم پاسخ با تقدیم دادخواست اثبات شراکت و تقسیم سهم الشرکه را از دادگاه پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات شراکت و مطالبه سهم الشرکه ایام شراکت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید و سپس تامین دلیل نمایید و دادخواست تخصصی تنظیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی برای اثبات شراکت خود دارید می‌توانید دادخواست مطالبه حق و سهم خود را دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

راه های مختلفی برای اثبات شراکت است، بهتر است حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ولی ابتدا لازم است که شراکت شما با عنایت به سرمایه و اعمالی را که انجام داده اید به اثبات برسانید و سپس مطالبه سهم الشرکه خود را داشته باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت ولی شما باید با ارائه مستندات و دلایل ، ادعای خود را اثبات نمایید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
با اثبات شراکت یا اثبات اینکه پولی به حسابش واریز کردید میتونید طلبتون رو بگیرید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست اثبات شراکت با قرائن و شواهد و ارجاع به کارشناسی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با توجه به دلایل مدارک و مستندات مبالغ واریزی و شهادت شهود اقدام نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات شراکت والزام به تسویه حساب بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با توجه به دلایل و مستندات خود دادخواست بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله با شهادت شهود مطالبه وجه و یا لوازم را نمایید