مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مجوز

با سلام، در برخی از توافقنامه های مربوط به استفاده از محصولات ذکر شده است که مجوز استفاده از محصول قابل تعمیم یا واگذاری به شخص دیگری نیست؛ حال این سوال پیش می آید که اگر این توافقنامه مربوط به یک شرکت سازنده قطعات کامپیوتری باشد، آن کامپیوتر که توسط این شرکت ساخته شده نباید توسط فرد دیگری به جز خریدار اصلی استفاده شود؟ چون که بسیاری از سازمان ها و حتی کامپیوتر های خانگی سیستم خود را در اختیار چند نفر قرار میدهند و اگر این کار ممنوع باشد، بیشتر مصرف کنندگان در حال نقض آن توافقنامه هستند. آیا اینگونه است یا خیر؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به نوع تووافق و نیز محتویات و محرمانه بودن یا نبودن اطلاعات میتواند منتهی به نقض توافق یا عدم نقض شود