مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی از طرف پلیس فتا

با سلام
من حساب بانکیم مسدود شده و با شخصی که شکایت منجر به مسدود شدن حساب بانکیم کرده حرف زدم و به گفته خودش رفته شکایتش رو پس بگیره ...
من خیلی سریع اقدام کردم طوری که سه شنبه این اقا شکایت کرده بود من چهارشنبه باهاش حرف زدم و پنجشنبه ایشون شکایتش رو از پلیس فتا پس گرفته
الان سوال من از شما عزیزان اینه که چه مقدار زمان میبره تا حسابم رفع مسدودیت بشه و ثانیا آیا قانونی وجود داره که من بتونم بابت این مسدودی حساب که به کسب و کارم ضرر وارد کرده از ایشون شکایت کنم؟
یه چیزی تو مایه های اعاده ی حیثیت منظورمه

چون واقعا حرصم میگیره ... این چه قانونیه یکی پاشو میزاره پلیس فتا میره شکایت میکنه بدون اطلاع حساب یکی مسدود میشه چه وضعشه اخه شاید منه بدبخت افتادم تو بیمارستان پول عمل میخوام!
اون هم بدلیل دوری مسافت آدم واقعا گرفتار میشه

خواهش میکنم ازتون کامل جواب بدین ممنون ... یاعلی

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شخصا پیگیری کنید و تقاضای رفع مسدودی کنید .