مشاوره حقوقی رایگان - تعویض شاسی

سلام 2 ماه قبل کمباین خریدم خواستم سند بزنم راهنمایی بازدید کرد اما با اینکه شماره داخل سند با شاسی یکی بود ولی به فوم و اندازه شماره شاسی شک کرد گفت شاسی تعویض شده و شماره دست کوب هست نامه بازدید و عکس شماره را بهم داد تا که ببرم استان اگر قبول نشود و شماره دست کوب باشد برام مشکلی پیش میاد و جرمش چه هست ؟ ممنون

پاسخ ها :

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

متاسفانه اگر دستکوب بودن شماره احراز شود مصداق جعل است و جرایم دیگری از قانون راهنمایی و رانندگی هم دارد. متهم اصلی شما هستید که در دست شما جرم کشف شده است. منتها شما می توانیداثبات کنید با همین وضعیت از نفر قبلی خرید کرده اید که مسئولیت به پای ایشان باشد.
نهایتا در صورتیکه مشکل شماره شاسی حل نشود شما می توانید معامله را فسخ کنید و پول و خسارات وارده را از دست قبلی خود بگیرید.