مشاوره حقوقی رایگان - حساب جاری شرکا شرکت

سلام.
آیا حساب جاری شرکا همون حساب اصلی شرکت هست؟
یعنی اگه سهامداران بخوان تحت عنوان جاری شرکا پول بریزند به حساب، باید به حساب اصلی شرکت بریزند؟
و این که میشه یکی از شرکا بیشتر از بقیه شرکا پول بریزد به حساب جاری شرکا یا اصلا یکی از شرکا هیچ پولی به حساب نریزد؟

پاسخ ها :

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

حساب اصلی شرکت حسابی است که به نام خود شرکت باشد نه شرکا، چگونگی برداشت از این حساب هم با توجه به مفاد اساسنامه حسب مورد با دو امضا اعم از اعضای هیات مدیره یا مدیر عامل است.
اما اینکه شرکا هر ماه باید مبلغی به حساب شرکت واریز کنند اگر الباقی آورده ی نقدی آنهاست که هنوز پرداخت نشده، باید به نسبت سهام باشد ولی اگر علت دیگری دارد، پاسخ به سوالتان نیاز به اطلاعات بیشتری دارد.