مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه عیدی و پاداش 99

الف) با توجه به اینکه برای حقوق و دستمزد سال 99 دو فرمول داریم یکی برای 3 ماهه اول و دیگری 9 ماه آخر سال برای محاسبه عیدی و پاداش
ملاک 60 روز آخر سال است یا میانگین 60 روز از 365 روز سال؟
ب) مبنای عیدی حقوق پایه و سنوات هستند یا حق مسکن و حق اولاد و بن ماهیانه هم تاثیر دارند؟

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

ضمن عرض سلام بر اساس ماده 24 قانون کار که مبنای پاداش سالیانه را آخرین حقوق و مزایا قرار داده است ست و به موجب حکم شماره 2727 مورخه 24 دی 98 دیوان عدالت اداری و بر اساس قانون بودجه سال 99 اصولاً پاداش و سنوات سالیانه چه در کارگران قراردادی موقت و چه در قرارداد دائمی بر اساس آخرین ماه قرارداد که می تواند پایان سال باشد و حقوق آن ماه محاسبه و خواهد شد.