مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم دادخواست مجدد

با سلام
اینجانب دادخواستی در سال 94 در خصوص بازنشستگی بر اساس ماده 10 قانون نوسازی صنایع بر مبنای 25 سال سابقه به دیوان عدالت اداری ارائه نمودم که در دادگاه بدوی بدلیل عدم تکمیل سابقه رد شد که در دادگاه تجدید نظر مدارکی مبنی بر کامل بودن سابقه و اشتباه در مدارک ارسال شد که متاسفانه رای بدوی مجدد تائید شد و لذا مجدد اعاده دادرسی کردم که آن هم اول قبول و پس از شش ماه انتظار مجدد رد شد.
حال سوال بنده این است آیا با توجه به اینکه بنده در سال 94 دادخواست اولیه خودم را ارائه کرده و با توجه به اینکه قانون بازنشستگی تا پایان سال 95 تمدید شده بود, و منبعد هیچگونه دادخواستی با توجه به گذشت از سال 95 مورد قبول نخواهد بود , امکان تنظیم دادخواست مجدد برای بنده و عطف به سال 94 امکان پذیر هست یا خیر
با تشکر و احترام

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام..اگر رد دادخواست به صورت شکلی بوده یعنی به لحاظ مشکل و نواقص پرونده دیوان قادر به ورود در ماهیت نداشته پس میتوانید مجدد دادخواست مطرح کنید