مشاوره حقوقی رایگان - داشتن تتو برای گواهینامه

سلام من 17سال دارم و چند ماه دیگه باید برای گواهینامه اقدام کنم و من هیچ مشکل روانی ندارم ولی چند تا جراحت روی بدن من هست و میخوام بدونم تتو که حاوی عکس های شیطان پرستی و جنسی نباشد برای کمیسیون پزشکی گواهینامه مشکلی دارد ؟ چون طبق مطالعه من تتو برای گواهینامه مشکلی ندارد اگه جواب بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه در صورت تتو گواهینامه رانندگی کمیسیون پزشکی گواهینامه رانندگی تتو خالکوبی