مشاوره حقوقی رایگان - عدم وجود پرونده در سامانه ثنا

با سلام و خسته نباشيد.
در بهمن ماه سال گذشته شخصي از من شكايت كرد. در اواخر فروردين امسال شكايت ديگري عليه من صورت گرفت كه ارتباطي با پرونده قبلي ندارد. من هفته پيش براي ثنا ثبت نام كردم و بعد از ورود به سيستم تنها يك پرونده مشاهده كردم كه همان شكايت دوم مي باشد و هيچ اثري از شكايت اوليه بهمن سال گذشته در ثناي من وجود ندارد. در حالي كه پرونده باز و در حال پيگيري مي باشد. حتي پیامک های آن براي من مي آيد. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد. سپاس

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

سلام به واحد قضایی مربوطه مراجعه واز مدیر دفتر محترم تقاضایی بررسی سیستم نماید و در سامانه ثنا پرونده مطروحه را اصلاح نماید