مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار جدید

سلام.
یک واحد آپارتمان 23 سال ساخت قولنامه کرده ام. برای دریافت یک فقره وام از بانک انصار با شرط ترهین ملک، کارشناس دادگستری پایان کار قدیمی را به دلیل انقضای تاریخ آن نپذیرفت و درخواست پایان کار جدید کرد. فروشنده از تامین پایان کار جدید سرباز میزند و من در روند دریافت وام دچار مشکل شده ام. ایشان تهدید می کنند که اگر در روز محضر باقی مانده پول را دریافت نکند معامله را فسخ می کند البته من در ملک ساکن شده ام.
با توجه به این که در قولنامه ذکر شده فروشنده موظف به تهیه تمام مجوزها از شهرداری و سایر ادارات هست، آیا می تواند ادعا کند که همان پایان کار قدیمی را که ارائه کرده تعهد خود را انجام داده یا اینکه موظف به ارائه پایان کار جدید می باشد؟
ممنون بابت راهنمایی و مشاوره.

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

با توجه به افزایش قیمت ملک متاسفانه فروشندگان این اقدامات را انجام می‌دهند شما اظهارنامه ی با مضمون اینکه بانک جهت پرداخت وام ترهین نیاز به پایان کار جدید دارد ودر صورت استنکاف وی با توجه به مفاد قرارداد و تکلیف وی جهت تسهیل در انتقال سند و پرداخت تتمه وثمن معا‌مله می بایست اقدام نماید و به دفترخانه مورد توافق مراجعه کنید در روز تنظیم سند در صورت عدم تهیه مبلغ واز دفترخانه می‌تواند به جهت اختلاف فی مابین از صدور گواهی عدمدحضور استنکاف نماید البته باید با سردفتر مکتوبا مکاتبه نمایید کما اینکه می توانید به سرپرستی بانک مربوطه مراجعه وبا بیان مشکل پیش آمده مساعدت بانک را جهت پذیرش پایان کار قدیم بعمل آورند و از طرف بانک این موضوع قابل حل است
در ضمن فسخ با دادگاه ست در صورت تقاضای فسخ از طرف فروشنده وکیل اختیار کنید و با توضیحات اینجانب و دفاع حقوقی وکیل مشکلتان حل خواهد شد چون رویه قضایی آگاهی دارند که با افزایش قیمت ملک مالکین در صدد از هم گسیختن قرارداد فروش می باشند در صورتی مبایعه نامه وکلا بیع از عقود لازمی است و برای طرفین لازم الاجرا می باشد