مشاوره حقوقی رایگان - دیه برداشتن طحال

با سلام، من یک سالی هست ک تصادف کردم و بعد از ابلاغ رای، قاضی 14 درصد برای عمل اسپلنکتومی و برداشتن طحال من تعیین کرده بود. با اعتراض شرکت بیمه قاضی اون رو به 10 درصد تغییر داد.
حالا دو سوال داشتم:
اول این که، میشه اعتراض زد؟ یا واقعا همون 10 درصد هست دیه برداشتن طحال؟
دوم این که، شرکت بیمه بعد از 40 روز مهلت قانونی قاضی، برای تجدید نظر خواهی اعتراض زدند. میشه به این هم اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
دیه مقرر برای طحال وجود ندارد در قوانین موضوعه و قانونگذار برای آن تعیین کرده است که بسته به نظریه پزشکی قانونی و مقام رسیدگی کننده تعیین می گردد اما در هر حال امکان اعتراض بهبهان برای شما فراهم است و در خصوص سوال دوم شما مبنی بر اعتراض شرکت بیمه خارج از موعد آنهم امکان اعتراض در صورتیکه جهات عذر موجهی برای شرکت بیمه وجود نداشته میسر است