مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

با سلام، همسر من به خاطر زایمان فوت شد. دارای دو فرزند دختر شش ساله و هفت ساله هستم . سرپرستی آن ها بر عهده خودم می باشد. آیا کفالت به من تعلق میگیرد؟ در ضمن چند سالی هست که غایب محسوب می شوم.

پاسخ ها :

امیر حاجیان

جناب آقای امیر حاجیان :

با سلام خدمت هم وطن عزیز.به اطلاع می رسانم غیبت تاثیری بر حق حضانت شما بر اولاد خود ندارد و سرپرستی قانونا از وظایف و حقوق شما بر فرزندان خودتان تا بلوغ آنان هست.با تشکر