مشاوره حقوقی رایگان - سقوط حق حبس زوجه

با سلام و خسته نباشید.
خانم بنده مهریه میگیره و من هر 10 ماه پرداخت می کنم. ایشون از حق حبس استفاده کرده و از من نفقه میگیره.
میخواستم بپرسم میشه درخواست ابطال حق حبس را به دلیل طولانی بودن تسویه مهریه بدم؟ چون اینطوری حداقل 90 سال طول میکشه مهریه تسویه بشه. یعنی تو این زمان من نمیتونم ازدواج کنم. این باعث فساد میشه و این طور عسر و حرج برای من پیش میاد. این دلایل را ذکر کنم، امکان ابطال حق حبس هست؟
ما عقد هستیم.
ممنون میشم پاسخ جامع و کامل باشه.
سپاس.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام امکان ابطال حق حبس نه از نظر قانون و نه از نظر شرع وجود ندارد لاکن به دلیل عسروحرج به وجود آمده شما می توانید تقاضای ازدواج مجدد نمایید یا دادخواست صدور حکم طلاق