مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه دست نویس

سلام، زمینی با قولنامه دستی، 5 شاهد و مهر شورای روستا خریداری کردم. زمین دارای سند می باشد. سند به نام پدر فروشنده و دامادشان می باشد. (هر دو 20 سال پیش فوت کرده اند) بنده از سهم پدر فروشنده که در اختیار پسرش می باشد، خریداری کردم. ولی متاسفانه قبلا انحصار وراثت نگردیده و فروشنده خواهر داشته که جدیدا فوت کرده. ولی سهمی از این قسمت ندارد. فروشنده حوصله انحصار وراثت را ندارد و به اداره دارایی هم نمی رود. چون مدتی طول می کشد. حالا اصل سوالم این است که، آیا قولنامه ام اعتبار دارد؟ بعدا وراث دیگر نتوانند جلو ملکم را بگیرند و مشکلی برایم پیش بیاورند؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

با توجه به اینکه ملک مورد معامله در زمره اموال مشاعی قرار می گیرد سایر ورثه می تونند از تصرف شما در قسمت خریداری شده جلوگیری کنند