مشاوره حقوقی رایگان - ارزش افزوده زمین در طرح تعریض شهرداری

سلام، ملکی دارم در تقاطع و نبش خیابان ورودی شهر و یک کوچه 16متری که از سمت خیابان 16متری که قبلا 10متری بود تعریض خورد. 5 متر از این تعریض سمت من و بقیه سمت همسایه تعریض شد.
ملک بنده دو بر است و بر اصلی آن 45 متری است از سمت کوچه 10 متری سابق نیست در بر وجود داشت و فقط عرض کوه جانبی تعریض شده و ملک بنده را در تعریض قرار داد.
حال شهرداری بابت این تعریض درخواست ارزش افزوده دارد و حدود 250 میلیون تومان من را بابت ارزش افزوده ناشی از تعریض بدهکار کرد.
با توجه به این که ملک بنده تمام ضوابطش را از خیابان اصلی گرفته و این تعریض هیچ ارزشی به لحاظ سطح اشغال و تراکم برای ملک بنده نداشته و بنده نیز با توجه به قرارگیری در این معبر میتوانستم 4 طبقه بگیرم ولی نخواستم و نقشه 3 طبقه دادم. خواستم من را راهنمایی بفرمایید آیا به این ملک که در بر اصلی و بر کوچه ای که تعریض شده است قرار داشت و دارد و این تعریض هیچ ارزش افزوده ای برای ملک این جانب به جهت سطح اشغال و تراکم نداشته است، ارزش افزوده تعلق میگیرد یا خیر؟ اگر خیر به چه استنادی شهرداری را متوجه این موضوع نمایم؟ چون خودش را به خواب زده است. میگوید در دفترچه، عوارضی با این مضموم نوشته شده است.
ارزش افزوده ناشی از اجرای طرح اعم از تعریض کوچه یا اجرای طرح و... که شهرداری از مالکین اخذ مینماید

پاسخ ها :

ارزش افزوده زمین در طرح تعریض شهرداری ارزش افزوده زمین در طرح تعریض مطالبه ارزش افزوده توسط شهرداری ارزش افزوده ملک طرح تعریض شهرداری ارزش افزوده شهرداری