مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بابت مهریه

با سلام.
از دی ماه سال 98 از طریق اداره ثبت اسناد و املاک بابت توقیف حقوق، یک چهارم بابت مهریه از حساب همسرم کسر می شود. مبلغ کسر شده و اعلامی از اداره 18367500ریال می‌باشد. از اداره ثبت به حساب من هر ماه مبلغ 8400000 ریال مبلغ واریز می گردد. لطفاً راهنمایی بفرمایید من از چه طریقی میتوانم پیگیر مبلغ واریزی باشم؟ این که طبق ماده 83 چه میزان مبلغ از این مقدار به عنوان ربع عشر دولتی بابت حق الاجرا به حساب ثبت و اسناد می شود؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مریم ملک زاده

مریم ملک زاده :

سلام از کل مبلغ یک چهارم پرداختی باید 95درصد برای شما و 5٪ برای اجرا واریز شود باید به اجرای ثبت مراجعه و علت را جویا شوید اگر اشکال از حسابداری مخل کار همسرتلن باشد به اونجا نیز باید مراجعه کنید