مشاوره حقوقی رایگان - عدم احتساب کسر خدمت سربازی توسط تامین اجتماعی

با سلام و احترام. اینجانب 6 ماه و یک روز کسر خدمت سربازی دارم. در پشت کارت نظام وظیفه قدیمی این موضوع درج شده است. در سال 1377 به مدت 730 روز حق بیمه مربوط به سربازی با همان کارت قدیمی به تامین اجتماعی پرداخت شده است. اما اکنون که میخواهم بازنشست شوم تامین اجتماعی به اطلاعات مندرج در کارت پایان خدمت هوشمند جدید من که در آن به مدت زمان کسر خدمت اینجانب اشاره ای نشده است، استناد می کند. تامین اجتماعی در مورد مدت خدمت اینجانب و تاریخ آن نیز از سپاه استعلام نموده است. علی رغم اعلام کتبی سپاه و درج تاریخ دقیق و محل 6 ماه و یک روز کسر خدمت اینجانب ( طرح 6 ماهه دانشجویی ) از محاسبه آن بعنوان سنوات اینجانب خودداری می نماید.
لازم به ذکر است در صفحه 17 ( قسمت د بند 5 ) بخشنامه " نحوه احتساب مدت خدمت نظام وظیفه و حضور در جبهه بیمه شدگان " تامین اجتماعی آمده است:
در مواردی که متقاضی مدعی احتساب سابقه بیش از مدت مندرج در کارت الکترونیکی صادره جدید باشد ( به علت مغایرت با کارت پایان خدمت قدیمی ) بیمه شده می تواند مراتب را از مراجع ذیربط مورد پیگیری قرار دهد. در هر حال ملاک اقدام تاریخ شروع و پایان خدمت مندرج در کارت های الکترونیکی خواهد بود.
اکنون تقصیر اینجانب چیست که نظام وظیفه مدت کسر خدمت را در کارت های هوشمند ذکر نمی کند و تامین اجتماعی هم برای خودش بخشنامه فوق را صادر میکند؟ ارائه راهکار مزید امتنان می باشد.

پاسخ ها :

عدم احتساب کسری خدمت سربازی توسط تامین اجتماعی کسری خدمت سربازی بیمه خدمت سربازی خدمت سربازی بیمه تامین اجتماعی سربازی بیمه