مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث مادر

با سلام و احترام. پس از فوت زنی، دختری که با وی زندگی کرده منکر وجود طلاهای مادرش شده. تا بدینوسیله چیزی به برادر و خواهر دیگرش نرسد. چگونه میتوان احقاق حق نمود؟ لازم به ذکر است که آپارتمان محل سکونت نیز به نام زن متوفی بوده است. در این صورت نحوه تقسیم آپارتمان و سایر اموال و ارث به جا مانده از متوفی بین همسر و دو خواهر و یک برادرش چگونه است؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

در خصوص طلاها اگر دلیلی نداشته باشید‌غیر قابل اثبات‌ خواهد بود
دو خواهر و یک برادر متوفی اگر منظور شماست که با‌وجود فرزند به خواهر و برادر متوفی ارث نمی رسد