مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف موتور با کامیون

سلام، من راننده کامیونم. در اتوبان با سرعت پایین میرفتم. یک موتوری 3 ترکه که ظاهرا حالت عادی نداشته و حین رانندگی شوخی و ویراژ میرفتن جلوی من با سرعت پایین حرکت میکرد. من پس از اعلام حضور و بوق زدن رفتم تو لاین سبقت. حتی راننده موتور کنار کشید و با دست اشاره کرد، راه بازه. زمانی که تقریبا کامل رد شدم با فاصله عرضی 5 متر ناگهان تو آینه دیدم که با سرعت میاد سمت چرخ عقب کامیون. خلاصه من سریع از چپ فرار کردم و یک سمت ماشین از جاده بیرون رفت. ولی متأسفانه برخورد کردند به عقب ماشین. حالا پلیس موتوری را مقصر صد در صد کرده. اعتراض زدند که کارشناس 3 نفره بیاد. آیا ممکنه من مقصر بشم؟

پاسخ ها :

تعیین مقصر تصادف با موتور مقصر تصادف در سبقت تعیین مقصر تصادف مقصر تصادف تصادف رانندگی