مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه فاکتور از مشتری (خریدار کالا)

با سلام
بنده تولیدکننده اجناس تزئینی هستم. برای یکی از مشتری های خود بدون اینکه پولی بگیرم جنس فرستاده ام و چون شهر دیگری بوده من فاکتور را برای او تلگرام کرده ام. حال بعد از 5 ماه نمیتوانم وجه فاکتور را از او بگیرم. از چه راهی باید اقدام کنم؟
در ضمن فاکتور بنده غیر رسمی است. (دسته فاکتور رایج در بازار)
با تشکر

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..ازطریق دادخواست مطالبه وجه و دو نفر شهود خواسته خود را اگر زیر 20میلیون هست از طریق شورای حل اختلاف ودرغیر اینصورت ازطریق دادگاه مطالبه کنید