مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی و اعتراض به رای غیابی

سلام، دادگاهی پدر بنده را به دلیل چک تضامنی محکوم کرده. در صورتی که قرارداد فسخ گردیده و چک باید عودت میشد. به علت حبس بودن ایشان زمان واخواهی از 20 روز گذشته و دادگاه بدوی واخواهی را قبول نمیکنه. رای نیز غیابی صادر گردیده ولی در حکم، رای را حضوری ثبت کردند. لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

محسن امیری نژاد بهرامی

جناب آقای محسن امیری نژاد بهرامی :

با سلام
اعتراض کنید به نظر دادگاه بدوی, در دادگاه تجدید نظر بررسی میشود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما باید با استناد به فسخ نامه دادخواست ابطال واستردادچک مطرح کنید ضمنا مدرک فسخ قرارداد رو باید داشته باشید