مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به خسارت تصادف

با سلام، نه ماه پیش در حال بازگشت از سفر اربعین در جاده ایلام روبروی موکب و در قسمت خاکی جاده، برای اقامه نماز توقف کردیم. تریلی از پشت ما رو زیر گرفت و 300 متر ما رو برد وسط بیابون. .. سرنشین عقب فوت شد و ماشین به استثنای کاپوت جلو خسارات شدید دید. موتور ماشین سالم است

هیئت سه نفره راننده تریلی 30٪، راهنمایی رانندگی 20 ٪، موکب 30٪ و ما را 20٪ مقصر شناخت.
هیئت پنج نفره راننده 50٪، موکب 30٪و راهنمایی رانندگی 20٪ مقصر شناخت .
هیئت هفت نفره راننده جک که در حال سبقت از تریلی بود را 50٪ و راننده تریلی را 50٪ مقصر شناخت .
حال بعد از نه ماه برای دویست و ششِ تیپ دو که ترکیده و بیمه نداشته، 37 میلیون تعیین خسارت کرده اند.
ماشینی که حدودا 100 تومن قیمت آن است و فقط موتور و و کف ماشین سالم است.

آیا امکان تجدید نظر در هزینه ی خسارت هست؟
و راهی برای برگشت بیشترین قیمت از خسارت ماشین تصادفی چیست؟
حدودا چقدر طول میکشه تا هزینه ی ماشین ما برگردونده بشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نوسان قیمت خودرو در بازار موجب بالا رفتن میزان خسارت اولیه نمیشود زیرا اگر اینگونه باشد کارشناس هر هفته باید تغیر قیمت بدهد.
دادگاه بر اساس نظر نهایی نظر کارشناسان رای میدهد. طرفین چنانچه به نظر کارشناس 7 نفره اعتراض داشته باشند می بایست ظرف 7 روز با دلایل موجه اعتراض کنند تا به کارشناس 9 نفره ارسال شود.