مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت، توهین و تهدید

با سلام.
بنده تا اول مرداد در کارگاهی به عنوان مهندس طراح، مشغول به کار بودم. اما بنا به دلایلی از جمله دلایل مالی از اون جا بیرون اومدم. جای دیگه مشغول شدم. بعد از حدود یک ماه امروز صبح که در حال رفتن به محل کار جدیدم بودم، کارفرمای قبلیم نزدیک محل سکونتم کمین کرده بود و جلوی راهم رو گرفت و بعد از توهین زیادی که بنده کردن، تهدید کردن که مزاحم زندگیم میشن. میخواستم ببینم چه جوری میتونم از این آدم شکایت کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضای مراجعه کرده و شکایت توهین و تهدید کنید. البته باید دلیل و شاهد داشته باشید.