مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده آپارتمان

با سلام و خسته نباشید.
من یک واحد آپارتمان به صورت پیش خرید قولنامه کرده بودم که به تازگی ملک تحویل بنده شده است. پس از این که ساکن شدم، مشاهده کردم که آپارتمان دارای مشکلات زیادی است. این مشکلات ناشی از کم کاری سازنده است.
آیا بنده می توانم از سازنده با توجه به اینکه هنوز سند به نام بنده زده نشده، شکایت کنم؟ با چه عنوانی شکایت کنم؟ از آن جا که سند هنوز به نام بنده نخورده، آیا سازنده نمیتونه برای من مشکلی ایجاد کنه؟

پاسخ ها :

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

برابر مفاد قرداد تقاضای الزام به رفع نواقص وجبران خسارات وارده کنید ودر ضمن برابر مفاد قرارداد سازنده ملزم به تنظیم سند بنام شماست به شرطی که شما هم مبالغ موضوع قرداد را پرداخت کرده باشید.