مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی برون سازمانی کارمند دادگستری

با سلام، من حدود هشت ماه هست، به صورت پیمانی در اداره دادگستری به عنوان کارمند مشغول به کار شدم. آیا امکان انتقال به آموزش و پرورش وجود دارد؟

پاسخ ها :

انتقال شغلی کارمند دادگستری به آموزش و پرورش انتقال شغلی کارمند پیمانی دادگستری انتقال شغلی کارمند پیمانی انتقال شغلی به آموزش و پرورش انتقال شغلی کارمند قانون انتقال شغلی انتقالی برون سازمانی انتقالی شغلی انتقالی