مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست اعاده دادرسی

با سلام. در پرونده ای که در دادگاه بدوی رای آن به مبلغ 310 میلیون تومان قطعی شد، به دلیل رد اعسار تجدید نظر خواهی و عدم توانایی در پرداخت هزینه دادرسی دادخواست تجدید نظر خواهی رد شد.
سپس مدارکی جهت حقانیتم پیدا کردم. اعاده دادرسی دادم و اعسارم شعبه بدوی پذیرفته شد. طرف اعتراض کرد و همان زمان من را جلب نمود. تبادل لوایح علی رغم بارها اعلام زندان به شعبه، برای زندان نیامد. تا فهمیدیم و تبادل لایحه توسط خانواده ام فرستادیم. پرونده به تجدید نظر ارسال شده بود و بلافاصله چون من دفاعی نداشتم رای نقض و اعسارم رد شد. شعبه اخطار رفع نقص به زندان نفرستاد. دوباره علی رغم درخواست زندان به سامانه فرستاده دیر شد و دادخواستم (اعاده دادرسی) رد دفتر شد.
الف/ اکنون چه راهی برای نجات از این رای ناحق دارم؟
ب/ در فاصله ده روز قانونی، چون زندانی بودم دوباره اعسار از هزینه دادم. شعبه با استناد که قبلا رسیدگی شده، رد کرد. آیا این عمل شعبه قانونی و تحت هیچ شرایطی قابل رسیدگی نبوده؟
ممنون.

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام در اعاده دادرسي فقط به داايل جديدي كه ارسال ميفرماييد رسيدگي ميشود و دادگاه در مرحله اعاده دادرسي به رسيدگي مرحله قبل توجه نمي كند