مشاوره حقوقی رایگان - لایحه برای اعسار

باسلام و احترام ....همسرم در دوره عقد دادخواست طلاق یه طرفه داده و من هم مطالبه مهریه نکردم و گواهی عدم سازش صادر شده و بعد از این مرحله قاضی حکم دادن که باید نصف مهریه را بده و حالا رفته اعسار هم پرونده باز کرده و در مرداد ما جلسه داریم باید برای دفاع بریم توی جلسه اعسار ایشون. حالا من میخوام یک لایحه دفاعی بزارم توی پرونده ولی نمیدونم کی من باید اینکارو بکنم ایا الان باید اقدام کنم یا روز دفاع بدم به قاضی ؟خواهش میکنم یک پاسخ روشن به من بدید ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تماس بگیرید.یاالله

پرسشگر :

ببخشید میشه فقط جواب سوالم رو بدید که من لایحه را قبل از جلسه اهسار بدم یا همون روز جلسه دفاع در اعسار میتونم بدم ؟با تشکر

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
لایحه دفاعیه را درروز جلسه رسیدگی بزارید روی پروندتون