مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی پارگی مینیسک

سلام، بنده در سال 98 در پادگان قسمت آماده، هنگام جابجایی مهمات، مینیسک زانوم پاره شد و عمل کردم. پرونده ام رو تکمیل کردم و فرستادم تهران. اون جا واسم زدن معلول عادی. در کمیسیون 134، پنج درصد واسم زدند. میخواستم ببینم این پنج درصد چند میشه؟ آیا جبران از کار افتادگی میشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

دیه :
165،000،000 ریال
سال :
دیه کامل در سال مربوط :
3،300،000،000 ریال
مستندات :
از قانون مجازات اسلامی :
ماده 549 : موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.
ویژگی ها :
درصد مورد نظر از دیه :
٪ 5