مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

سلام، خسته نباشید. من و خانومم یک هفته بعد از عروسی به مشکل برخوردیم و قرار بود توافقی جدا بشیم. ایشون رفتن از ثبت، مهریه رو اجرا گذاشتن و ماشین من رو توقیف کردن.
ما در تهران زندگی میکردیم و ایشون الان خونه پدرشون که همون تهران هست مستقر هستن.
من تصمیم گرفتم به شهر خودم اصفهان برگردم و یک خونه این جا اجاره کردم. وسایل خودم رو آوردم ولی جهیزیه ایشون رو هنوز نیاوردم.
آیا جهیزیه ایشون رو بیارم بهتره یا که بگم اقدام قانونی کنه و بیاد تحویل بگیره؟
و این که عدم تمکین همه مراحلش توی دفتر خدمات قضایی انجام میشه؟ و یا باید به دادگاه مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای عدم تمکین در دادگاه جلسه رسیدگی تشکیل میشود.
جهیزیه در ید شما امانت است. یا با اخذ امضا و در حضور شهود کامل به ایشان تحویل بدهید یا با خود بیاورید.