مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد چک برگشتی

سلام، وقت بخیر. من یک چک به مبلغ 135/000/000ریال به مورخه 1398/3/10 داده بودم. به اختلاف خوردیم و پاس نشد. الانم 3 ماه ریختم به حساب اجرای احکام. دیرکرد رو چطوری حساب میکنند؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام دیر کرده تاخیرتادیه شما به موجب شاخص اعلامی از بانک مرکزی محاسبه می شود به اجرای احکام مدنی محل سکونت خود مراجعه و تقاضای محاسبه نمایید