مشاوره حقوقی رایگان - نوع مالکیت پارکینگ

عرض سلام و ادب.
ضمن تشکر، لطف نموده بفرمایید چنین مشخصاتی برای پارکینگ در سند، به معنی شخصی بودن پارکینگ است یا مشاع بودن؟

یک واحد آپارتمان به مشخصات فلان، به انضمام پارکینگ قطعه شش تفکیکی به مساحت 12 متر مربع واقع در همکف با حدود شمالاً خط فرضی به محوطه مشاعی است. به طول ( 2/50 ) دو متر و پنجاه سانتيمتر به پارکینگ قطعه 5 شرقاً خط فرضی به محوطه مشاعی است. به طول ( 4.80 ) چهار متر و هشتاد سانتيمتر جنوباً خط فرضی به محوطه مشاعی است. طول ( 2.50 ) دو متر و پنجاه سانتیمتر غرباً خط فرضی به محوطه مشاعی است. به طول ( 4.80 ) چهار متر و هشتاد سانتيمتر.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

چنانچه متراژ وموقعیت پارکینگ درسن وصورت تفکیکی درج شده باشد آن محل پارکینگ ثبت شده متعلق به شخص صاحب سند هست نه مشاع