مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

با سلام، بنده سال 91 به دلیل این که شخصی توقیف اموالم را گرفته بود، مجبور شدم سیمکارتم را به نام خانمم بزنم. الان بعد 8 سال با خانمم به مشکل خوردم. سیم کارت بنده رو سوزونده. چجوری میتونم از او شکایت کنم؟ شماره شخصی من هست و حدود 10میلیون قیمتش هست.

پاسخ ها :

شکایت از همسر به دلیل سوزاندن سیم کارت سوزاندن سیم کارت توسط همسر سوزاندن سیم کارت سیم کارت