مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با جنس مخالف

سلام. ببخشید طولانیه ولی درد دلی هست که به هیچ کس نگفتم.

من یک پسر 22 ساله هستم که از 17-18 سالگی وارد رابطه عاطفی با جنس مخالف شدم. تا الان چند رابطه داشتم که از هرکدومشون درس گرفتم و با وجود محبت های زیادی که کردم باز هم محبت زیادی ازشون ندیدم و حتی بعضیاشون ازم سوء استفاده مالی و عاطفی هم کردن. نه قیافشون از من بهتر بوده نه تیپشون نه تحصیلاتشون نه شعورشون نه خانوادشون، هیچی.
فقط به خاطر وابسته شدنم و محبت زیادیم و صادق بودن و ساده بودنم تو رابطه، بعد یه مدت که میشناختنم که چقد دل دادم چقد ساده و خُلم ازم سوء استفاده کردند. دست خودم نبود نمیتونستم محبت نکنم نمیتونستم تو رابطه سیاست داشته باشم یا دروغ بگم. دوست داشتم تا میتونم از نظر مالی و عاطفی یا اگه طرفم مایل بود از نظر جنسی طرفم رو تامین کنم.
ولی هیچ کدوم جنبه نداشتن خیلی دلم رو شکستن. شب های زیادی بوده که قلبم رو گرفتم و از درد به خودم میپیچیدم و گریه میکردم به خاطر نامردی و بی مهری طرفم.

الان چند ماهه که تنهام و دیگه نمیخوام به هیچ زن یا دختری فکر کنم.
فقط میخوام تنها باشم. چون به خودم میرسم و چهرمم خدا رو شکر خوبه و ورزش میکنم. به خدا تو این چند ماه خیلیا بهم چراغ سبز دادن یا حتی واسطه فرستادن اما واقعا دیگه نمیخوام.
قلبم خیلی از جنس مخالف رنجیده اما بالاخره نیاز جنسی دارم و اهل خودارضایی نیستم. واقعیتش قصد دارم به هیچ دختری حس نداشته باشم. حدودا 6 ماهه که حتی یک بار هم ارضا نشدم و میخوام کلا شهوتم رو بذارم کنار که هیچ میلی به جنس مخالف نداشته باشم. میخوام فقط به خودم محبت کنم و به خودم برسم و به هیچ دختری اعتنا نکنم.

لطفا راهنماییم کنید که چطور شهوتم رو کلا بذارم کنار و دیگه به هیچ جنس مخالفی فکرم نکنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سوال شما حقوقی نیست. به مشاور مراجعه کنید