مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهام متوفی قبل از انحصار وراثت

سلام و عرض ادب. سوالی داشتم لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید. من پدرم رو چند ماه قبل در بورس ثبت نام کردم. متاسفانه چند روزی میشه به رحمت خدا رفتند. در بین مدارکشون دو تا کاغذ سهم قدیمی پیدا کردم‌ که امکان معاملشون رو دارم. من میخواستم ببینم که من الان اون ها رو معامله کنم چی میشه؟ درحالی که پدر من فوت کرده ولی با اسم و کد اون من میفروشم. این غیر قانونی هست یا خیر؟ رضایت ورثه ها همه راضی ان.

متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. چنانچه همه وراث کتبا رضایت خودرا اعلام کنندمی توانید بفروشید والا شما بمقدارسهم خودرا می توانید بفروشید.نوشته ای که بیانگر اختیارفروش برای شما ازجانب پدر.بافوت پدر,اثرقانونی خود را ازدست داده است