مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو لیزینگی

با سلام، من یک ماشین از یک نفر به صورت قولنامه ای خریدم. بعد متوجه شدم این خودرو لیزینگ می باشد و سند در رهن شرکت می باشد. من اقساط لیزینگ را پرداخت نمودم اما فروشنده را جهت انتقال سند پیدا نکردم. من به دادگاه شکایت کردم و فروشنده را ملزم به سند کردم. اما باز هم انتقال سند انجام نشد. در ضمن پلاک خودرو دارای شکایت می باشد. آیا من میتوانم از طریق دادگاه نسبت به انتقال سند به نام خودم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

الزام به تنظیم سند خودرو لیزینگی الزام به تنظیم سند خودرو خریداری شده دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو شکایت الزام به تنظیم سند خودرو الزام به تنظیم سند توسط خریدار انتقال سند خودرو خریداری شده انتقال سند خودرو لیزینگی خودرو لیزینگی سند خودرو خودرو سند