مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار

سلام، خسته نباشید. اول یک تشکر کنم از این سایت که خیلی به مردم کمک میکنه تا حدودی از کارها انجام بشه. در ثانی از وکیل های خوب این سایت هم تشکر میکنم. حالا یک سوال: نوع اتهامات توهین و تهدید هست. رای شورا عدم سازش دفتر آمار کسر به مرجع صالح ارسال میگردد. این یعنی چی؟ با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق دستور رئیس قوه قضائیه پرونده ها ابتدا جهت صلاح و سازش به شورا ارسال میشود. اگر سازش شد مختومه میشود و اگر نشد به دادگاه فرستاده میشود