مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در صورت عدم تمیکن

با سلام. من هشت ماهه عقد کردم و دو هفته بعد از عقد، تمام وسایلم و خانه برای زندگی آماده بوده با فاکتور و قولنامه. ولی همسرم حاضر نشده به خانه بیاید و تمکین کند. با توجه به این که من قولنامه و فاکتور تمام وسایل خانه با تاریخ‌ دو هفته بعد از عقد دارم، آیا همسرم میتواند نفقه از من بگیرد؟ ملزم به تمکین میشود یا خیر؟ اگر نشد چه کار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زوجه در صورتیکه تمکین خاص از شما نداشته باشد ، می تواند از حق حبس خود استفاده کند. یعنی تا زمانیکه کل مهریه را نگرفته تمکین نکند.
به محض وقوع عقد می بایست نفقه زوجه پرداخت شود.