مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

با سلام. من امسال خودرو رو با وکالت فروش تعویض پلاک، سند و ... از پارکینگ آزاد کردم و از شخصی خریدم. اما الان به خاطر عدم رعایت قوانین رانندگی، توقیف شده. سند و تعویض پلاک نکردم. میخواستم بدونم آیا برای ترخیص، مدارک مانند کارت ملی و... صاحب سند لازم است؟ با وکالت نامه و مدارک خودم می تونم ترخیص کنم؟

پاسخ ها :

ترخیص خودرو با وکالتنامه خودرو رفع توقیف خودرو با وکالت نامه ترخیص خودرو رفع توقیف خودرو خودرو وکالتی خودرو