مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف ملک

با سلام. زمین کشاورزی داریم که بیش از 50 سال کشت میشه و در حال حاضر باغ می باشد. اداره برق جهت انتقال برق به روستای بالاتر، بدون رضایت مالک از ملک استفاده می کند. مالک اصلا در جریان این که پایه های ستون برق داخل زمینش خورده، نبوده. چند ماه بعد متوجه میشه و قسمتی از زمین هم اداره راه تصرف کرده.
آیا میتوانیم شاکی اداره برق و راه بشویم؟ با توجه به این که زمین های کشاورزی سند مشاع دارند و این که حدودا 20 سال می باشد که اداره برق زمین را تصرف کرده. بعد از این مدت که گذشته شکایت ما نتیجه میگیره؟

پاسخ ها :

مریم مظاهری نیا

مریم مظاهری نیا :

سلام ،بله شما میتوانید تحت عنوان رفع تصرف عدوانی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف از ایشون شکایت کنید