مشاوره حقوقی رایگان - جابجايى تير برق

با سلام و احترام.
در روستا در حياط خانه تير برقی سال ١٣٧٣ قرار گرفته و ٥سال است كه ميخواهيم ساخت و ساز كنيم اما اين تير برق مزاحم بوده و اداره برق محل هم اعلام كرده كه نميتوان تير برق را جابه جا كرد. امسال شروع كرديم به ساخت و ساز الان بسيار خطرناك شده و سيمهاي برق به ديوار خانه برخورد ميكنن.
خواستم ببينم طبق ماده ١٨ ميتونيم شكايت بكنيم از اداره برق؟ ميتونيم نتيجه بگيريم؟ لطفا راهنمايي كنيد ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توضیحاتی که دادید به احتمال بسیار زیاد نتیجه خواهید گرفت. با توجه به خطرات احتمالی فوراً این شکایت را انجام دهید.